Betalen en Verzenden

De bevestiging van uw bestelling

Direct na uw bestelling ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Hierop treft u onder andere een ordernummer aan. Houd dit nummer bij de hand als u vragen hebt over uw order. De overeenkomst op afstand komt tot stand op het moment dat u de orderbevestiging ontvangen hebt. Ontvangt u geen orderbevestiging, controleer dan eerst of deze in uw spambox terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neem dan alstublieft contact op met de Klantenservice. Wij controleren dan of wij uw bestelling ontvangen hebben.

Verzendkosten

Verzendkosten per bestelling: €5.95

Levertijd

Voor 12 uur besteld de volgende dag uiterlijk om 22.00 uur bezorgd. Zaterdag en zondag geen bezorging.

Betaalmogelijkheden

Op eenbloemetjesturen.nl worden volgende betaalmiddelen geaccepteerd: IDEAL, Visa, Mastercard

IDEAL

Wanneer u kiest voor betalen via iDEAL, kiest u voor afhandelen van de betaling door uw eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). U rekent vervolgens af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcards

Een Bloemtje Sturen accepteert creditcards van Visa en Mastercard. Uw creditcardnummer, exacte naam van de kaarthouder, vervaldatum en CVC-code (zie achterkant creditcard) dienen te worden ingevuld. Uw betaling wordt direct geautoriseerd, u weet dus meteen of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Extra informatie

Kaartjes die uitingen van geweld, haat, doodsbedreigingen en soortgelijke uitingen in de ruimte zin des woords bevatten, daarvan worden de bloemen en boeketten niet verzonden en wordt ook het geld niet geretourneerd.